09 March 2011

contest blog simple tapi kemas :)

                                      


hello,,ok..straight to the point...tadi aku terbace blog kak nina..pastu,terbace pasal entry contest nie..aku pon memang sangat berminat...hoho..and nie first time aku joint contest...saje jer mencube nasib..:p..sekurang2 nyer pernah jugak join contest..kan

syarat2 nak joint contest nie:
  •  mesti follow blog meera dengan izyan * kalau kami check takda nama korg automatik out. bukan apa senang bagi korang kalau kalau ada pegumuman .
  • buat entry pasal contest nie. JANGAN lupa letak banner dn link kn terus ke blog meera
  • memandangkan ini contest prtama kami, penyertaan ini terhad untuk 100 org sahaja . [50 meera 50 izyan . jadi kalau meera punya dh penuh korang boleh tengok dekat blog izyan kayh?]
  • contest ini akn terbatal serta merta jika kurang daripada 20orang .
  • letak banner contest nie dekat sidebar korang.
  • tinggalkan link entry anda di bahagian comment . *JANGAN bagi dekat shoutbox.
  • tag 3 orang dan pastikan mereka tahu .
  • contest ini berlangsung dari 9-19 mac 2011
ok so aku tag tiga orang budak nie:

5 comments:

nabilameera said...

thanks sbb join :]
good luck kayh <3

dreamer gurlz said...

@nabilameera

Inani said...

bercadang untuk join jugak..huhuhu..entah dapat ke tak..huhuhu

najiha min(elf) said...

@nabilameera ok tq..

najiha min(elf) said...

@Inani akak join jer la..mane tau dpt..hehe :)