18 November 2011

Allhamdulillah for the 15th



Assalamualaikum

             
19/11/1996, 5.55 a.m.


tadi baru aku ingat hari ni birthday aku. bile orang ucap selamat hari lahir!! happy birthdaysaengil chukka chinggu, tu bermakna umur kita semakin meningkat. bila umur semakin meningkat bermakna hidup kita semakin dekat dengan penghujungnye kan??


so, now i am a 15 years old girl la. tahun depan form 4.  
hoho! baru je 15 tahun kot, dah fikir form 4. :)


wishes:                                                                     
  • get an excellent result in pmr.. Amin                            
  • be a strong girl.. Amin
  • use the time wisely and not waste it for the stupid things..Amin


ya Allah jadikanlah hari ini lebih baik dari hari kelmarin, hari esok lebih baik daripada hari ini dan hari-hari yang mendatang lebih baik daripada hari-hari yang telah aku tempuhi..berkatilah amalku.Amin 



4 comments:

zubect said...

gud luck for pmr,yg pntg usaha n twkl...do the best,insyaAllah dapat!figthing!

najihah said...

@zubect insyaallah :) dh jwb pon, tawakal je la :)

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

hepy besday untuk kamu dik.....:)

najihah said...

@Aishah Jahirah(cik aisha) time kasih kak