31 December 2011

Say Hiii to 2012


Assalamualaikum! 15 minutes more from now to say hii for 2012 and welcome to my life.. asal aku asyik taip 2010 neh? setiap tahun mesti post entry pasal new year dan list azam tahun baru. for this year just kept it by myself, nanti kang kalau tak tercapai, malu je la.haha. tahun 2011, i think i did't changed too much but 2011 brought me a lot of sweet memories, new experience and teach me how to be a stronger than before. dear 2011, thanks for all the memories.muahhh siket..Alhamdullilah, kita masih dapat bertemu dengan tahun yang baru.

Happy_new_year_2012_by_abu_hany-d4ksy1k_large
gambar neh sangat cool ^_^
bye-bye 2011. and dear 2012,welcome to my life and please bring me
to a beautiful life, bring me to be a stronger than before, bring me to face with
the people all around the world, bring me to be the best muslim than before.Ya Rabb thanks 
for all the gift that you had gave to me in 2011, thanks for created that smile on my face.


*wink-wink* tengok jam dah pukul 12.37 a.m, itu bermakna kita dah masuk 1 january 2012. atas tulis lagi 15 minit, itu bermakna saya ambik masa yang lama untuk post entry kali ni, tetiba jer jadi blurrr.semoga dengan usia kita di tahun baru ni..akhlak, peribadi, sikap kita berubah ke arah yang lebih baik. Amin..

379154_245619265506936_114982095237321_612364_181430_n_large 
can i get this..butttttttt,,,,,


385885_245559805512882_114982095237321_612301_1793782212_n_large
yang ni lagi penting kot, kalau dapat ni, insyaallah dapat yang atas.

heppy new year everybody..akhiri tahun 2011 dengan Alhamdullillah, mulakan tahun 2012 dengan bismillah :)
Tahun 2012 tetap sama seperti 2011 selagi cara kita berfikir seperti 2011. Tak perlu tunggu tahun baru untuk buat perubahan. Kita boleh ubah diri kita Bila bila masa dalam masa satu saat dengan membuat pilihan yang betul setiap saat. Orang yang inginkan kehidupan berbeza tetapi tabiat tetap sama seperti menunggu kucing bertanduk. Banyak orang tertipu yang mengharapkan dunia luar berubah untuk mengubah kehidupan hidup mereka tanpa menyedari diri mereka harus berubah untuk hidup mereka berubah. Jom ubah diri sendiri untuk mengubah kehidupan mulai esok 1 jan 2012 -professor dr.muhaya-

3 comments:

Zaf98 said...

huhuu~ Selamat Menyambut Tahun Baru 2012 & semoga azam akak dapat ditunaikan~

najihah said...

selamat tahun baru~~ thanks for the wish.. :) amin.. gud luck for you too oke~ *Wink* (:

Najwa95 said...

yg gmbar pantai tu serius awesome..