15 April 2011

get extra pocket money by facebooking..

assalamualaikum..
hye,,hari aku just nak share satu perkara..mungkin ade yang dah tau kot.dalam seminggu berapi kali korang on9,duduk depan laktop..mungkin ade yang setiap hari on9,blogging,maen tweet2..kalau blog ade la pendapatan  macam nuffnang,heartbeat sume tu kan..sekarang kite maen facebook and twitter pon dapat $$ jugak...kalau facebook mungkin senang jer nk suruh orang click kalau blog susah sikit..

senang jer..daftar dekat says.my.isi dulu bende yang die nak,,macam nuffnang la..tapi yang nie tak perlu traffic sesak2..korang just login dengan akaun facebook pastu publish iklan yang ade dekat says.my dekat facebook or twitter..senang kan?? 0.20/click...kalau 50 orang yang klik iklan tu dah dapat rm10..ok la..kalau korang invited kawan2 dekat facebook and dorang register says.my korang dapat rm1 bagi satu orang yang register...so easy yo..
so sekarang cepat,cepat.cepat register...(*__^)

tekan ar banner say.my tu sekali dekat sidebar.. :)
promoted habis..haha!!



2 comments:

Jack said...

saya dah cuba dah ni..ok juga la..hehe..income cepat naik berbanding churp2..dah bagi awak rm0.20..hehe

my blog:
fly higher

aiman rashidd said...

sya nak tekan . bagi duit kat kamu :) HAHAHHA