27 June 2011

entry pendek =)


assalamualaikum..

cey macam lame jer x update blog.. ^_^.. minggu ni sekolah aku sibukk dengan hari kokorikulum. so, aku pon sibukk la jugakk kan join tu join nie. tadi aku ade join kuiz pai and just dapat nombor 2. ade 3 kumpulan jer pon yang masuk.

nie bende-bende yang membuatkan aku x update blog ey :


aku baru jer habis bace novel ni. best jugokk la. muka hero macam xiahh junsu(jyj) la kan.. aku layan jer. yang best nyer novel ni  tak x langsung watak jahat.

aidil ezzary yang handsome yang bijak yang cool yang baik yang sopan yang romantik. haha! aku suke ^_^

ni la 2 novel yang aku baru jer habis bace minggu nie n harap nie jugak novel yang last untuk bulan nie. eh jap! minggu last bulan ni maknenye minggu ni la. ok, harap nie novel last untuk bulan depan sebab trial bulan depan la kot. fuhh!

ok, entry yang ringkas la sangat. (^_^).. ok muke senyum! 



6 comments:

Lalalilillulu said...

suke novel ea...hehe

cikpuanWani said...

Hari tu nak beLi yang tuan rumah pembantu rumah tu .. Tapi takut tak best ? okay tak cerita dia ?

Wanie said...

cantik cover die..
same la kite ske novel..:)

najihah said...

@lalalilillulu: hobi ^_^

@cik puanwani : best la citer dye. klakar n tk boring

@wanie: =)

amir aizat said...

susah nak setia dgn novel, wlaupon kdg2 suka.hehe

nexx said...

uiit.. nak kene baca gak nih..