NMBLUESKY: Tamatlahhh zaman persekolahan.

Sunday, December 29, 2013

Tamatlahhh zaman persekolahan.


Assalamualaikum.

Akhirnya, ada jugak masa untuk post entry. Akhirnya jugak tamatlah riwayat 'sweet seventeen' ape bagai dan sewaktu dengan nya. tahniah kepada semua budak-budak yang lahir pada tahun 1996 kerana telah berjaya menamatkan zaman 'school uniform' anda. we are going to be awesome.

sebenarnya zaman 'school uniform' adalalah zaman yang paling terbaik dan tersangat-sangatlah sweet-sweet gituh. Bila dah abih sekolah macam ni lah baru kita rasa rindu nak masuk balik alam persekolahan.

Tapi perasan rindu tu mungkin untuk orang-orang yang dah kerja, hidup dibebani dengan kerja yang bertambun-tambun. Masa tu lah perasaan nak jadi muda balik ala-ala sweet sixteen,seventeen datang tak diundang. Masa ni lah kenangan yang paling pahit masa sekolah dulu-dulu, akan jadi kenangan paling manis untuk dikenang.

 quotes tumblr

untuk orang-orang yang macam aku ni, baru habis SPM lah katakan, mungkin ada rasa nak balik belajar jadi budak spm, tapi tu pun mungkin sebab menyesal sebab tak belajar sungguh-sungguh dan rasa macam tak boleh jawab yang terbaik.

tapi ape-ape pun perasaan happy terover dan tak sabar-sabar nak menjejak kaki ke dunia baru untuk kami tu lagi besar semestinya lah kan.

WE ARE GOING TO BE AWESOME BUDDIES :)


No comments: