31 May 2011

contest: friEnds FoReVeR (tajaan DH)



assalamualaikum :)

hye,, hari ni aku nak join satu contest.. macam menarik jer.menang ke tak laen kire.tu no 2. tapi harap dapat la.gee~


jom join (^_*)tekan sini



aku nak letak gambar ni. gambar yang sangat sangat aku suke.

ok kite kawan sampai mati!
wani  husna  ijah  me  yin and yuni


gambar2 nie lebih kurang beberape minggu yang lalu..mase ni sekolah buat kem pmr dekat resort..jap aku fikir name resort nye..oh ye marang village resort and spa.resort ni tepi pantai.waktu ni hari yang ke-2 kita orang dekat kem tu.time ni riadah and cikgu benarkan buat aktiviti masing-masing..so,, kita orang snap!!!!!!


TAG:

sesiape saje yang bace entry nie.. silalah join ye (*_^)

































3 comments:

shafmechy said...

thanks join...gud luk =)

follow u

ijah zolkefli said...

oii , dlm gmbo tuu ade ak . so , lau mu meng , mu kne bagi2 lah kt ak . hahaha .

najihah said...

cey,,mng ker??x pe kte bgi 2 cardigen tu..haha! bajet menang! ngee~